torsdag 17 januari 2013

Första träningarna 

Det är torsdag och för oss innebär detta träningsstart, alla var taggade!
Damerna fick ta första passet klockan sju, eftersom vi var sugna så kilade vi ner lite tidigare för att finna inspiration och även se till att få en ordentlig uppvärmning.
Vi hann inte mer än utanför dörren innan vi insåg att "den långa fina uppvärmningen" var inte allt för nödvändigt, så vi satte oss istället och kollade på deras träning.

 Det såg tungt ut, det var varmt ute och deras energi/fokus såg ut att försvinna mot slutet av passet.
 Men i vår starka tro på att vi är i bättre form än elitbrudarna så gav vi oss med gott mod in i vår första träning.
 Det som tidigare verkat som himlen förvandlades ganska snabbt till det "lite varmare stället" 
dit man kommer om man gjort något dåligt....
 
Det var mycket fokus på pass och att snabbt ta sig rätt till bollen efter att med flit missat mottag, det i sig är ganska jobbigt, men att inte tränat kondition sen i somras gör inte saken bättre...

Andra träningen var det mer fokus på  "sideout" spelet och där slängde vi även in några brassar, kan ana att Wesley såg vissa trötthets tecken under första träningen och kände att vi kanske hade behov av förstärkning.

Kvällen fick avslutas med en god och efterlängtad Acai! 


//Jakob

1 kommentar:

  1. Kommentarerna på sidan är så här långt få men intelligenta och klarsynta. Här kommer ännu en. I himlen pågår redan flera turneringar på en strand med kritvit sand inbäddat av ett stilla azurblått hav. Med ett spel som är bländande och alls är 205 men ingen har din spänst. Förvånande nog har alla spelarna, och den stora publiken, gjort inte bara en utan flera dåliga saker. Men de har ockå upplevt vad det är att få och ta emot förlåtelse. På det varmare stället. Är det tyvärr inget spel alls. Plan
    erna, visserligen solkiga men ändå, finns där men inga spelare. Det är för varmt i sanden.
    För egen de fick jag en försmak av himlen när Elin och bandet gav en livekonsert på min etta på Sahlgrenska med mig som publik.
    /Pappa Stig

    PS
    Stolt över ditt sätt att skriva. Släpp inte ifrån dig datorn till Linus (skämt)

    SvaraRadera