torsdag 14 februari 2013

Tjena!!

Nu va det dags för mig, Limpan att göra ett försök på att skriva här :)

Efter en riktigt bra helg har träningen dragit igång igen. Nu har vi blivit 8 killar som är här för att träna så vi har fått dela upp oss så att två av dom 6 första som var här får stå över eftermiddags träningarna. Men det spelar ingen större roll för de som har vart lediga då har i stället passa på att träna på gym eller tagit och vilat lite grann som också kan vara skönt ibland.

Senare idag ska jag (Limpan), Jakob och Malin Bergholm ta natt bussen till Joao Pessoa för att titta på när Lucas spelar kval till kvalet och när Klaus och Karin spelar kval för att komma in på Banco. Sen ska vi stanna över veckan och även titta på huvud turneringen helgen efter. Det ska också bli väldigt kul att träffa några av dom killarna som vi tränade med förra året och piska upp dom riktigt hårt i några beach matcher har vi tänkt! Fast det som jag ser fram emot mest är nog att äta choklad pizzan på vårat kära gamla pizza ställe D'napoles!

Vi har även hunnit med att göra en ny Zunga film :) den är om möjligt ännu bättre än den från förra året. Och vi som bor här i "zungahouse" hoppas på att dom som bor i den andra lägenheten ska göra att försök till en roligare film! Tror inte dom kommer att lyckas men det kan va kul att se dem försöka ;) 

http://www.facebook.com/photo.php?v=10200664370397600&set=vb.1410886331&type=2&theater

Ha de gött // Limpan.

1 kommentar:

  1. våra hälsningar till Er Luc o Klaus.Sen gör det inget om ni piskar upp dem.

    SvaraRadera